Viktminskning

Är det dags att sluta banta ?

Söker du hjälp med varaktig viktminskning? vill du hitta en permanent livsstil och mentala verktyg som håller år ut och år in?

Hos mig får du hjälp med viktminskningen och mentalt stöd och kunskap för att hitta en livsstil som ger dig en trygg kropp och en lugn skalle som jobbar ihop i stället för att motarbeta varandra – även när du nått ditt viktminskningsmål.

Det handlar om att gå back to basics – att hitta lugnet det ger att äta artegen kost, i rätt mängd och mix, och även att förstå hur dagens stressade livsstil påverkar kropp och sinne.

Kunskap är makt – och hos mig kommer du få kunskap som ger dig makt över din egen situation och förmågan att göra medvetna val kring maten och din livsstil även när du klarat av dina viktminskningsmål. nedan finns lite faktatexter jag skrivit om kosten  och vår livsstils påverkan på kroppen.

Jag erbjuder både Viktminskningskurser, individuella konsultationer och KOMPIS konsultationer (gå ihop några stycken och få gemensamma konsultationer till billigare individuellt pris).

Individuella konsultationer, 750 kr inkl moms/timme

KOMPIS konsultationer (2-4 personer), 400 kr inkl moms per person och timme

Vid förfrågningar kontakta mig gärna i formuläret nedan.

* anger obligatoriska fält