Köpvillkor

Frakt & leveranstid

Frakt och expeditionsavgift är 49kr inom Sverige, oavsett vikt. Handlar du över 500kr bjuder vi på frakten! För att spara på miljön så återbrukas emballage så ofta det går men ibland blir det nya förpackningar.

Hämtar du själv i Hjulsbro är det självklart fraktfritt oavsett belopp. När det är möjligt levereras det direkt hem till dig om du bor i Hjulsbro eller i nära anslutning därtill.

Din order postar inom 1-5 vardagar. Ska du hämta själv så kontaktas du när det är klart.

Betala

När du kommer till kassan kan du välja att betala via Swish eller banköverföring. Kontant betalning är möjlig vid hämtning/lämning i Hjulsbro.

Dina uppgifter

När du handlar eller registrerar dig som kund hos oss så uppger du dina personuppgifter. Vi sparar de uppgifterna i vår verksamhet för att kunna bemöta dig med rätt information om dina köp. Vi ger inte dina uppgifter vidare till tredje part. Vi skickar ut nyhetsbrev då och nu och du kan enkelt avregistrera dig från dem.

Beställningar från utanför Sverige

Frakt enligt Postnords priser tillkommer för beställningar från utanför Sverige, oavsett orderbelopp. Vill du beställa till adress utanför Sverige, mejla happycharlotteville@gmail.com så får du mer information hur du gör.

Garantier

Garantier på en produkt lämnas av respektive tillverkare. Kontakta oss innan du beställer om du känner dig osäker om produkten. Huruvida du tål produkten kan ju vi omöjligt veta, det kan bara du. Är du osäker om du tål produkten, igen, kontakta oss så du får en innehållsförteckning innan du beställer.

Ångerrätt & returer

Öppet köp

Du har öppet köp i 14 dagar från att paketet har skickats från oss. Mer om öppet köp i Sverige här. Du står för returkostnaden. Produkterna ska vara oöppnade och i sin originalförpackning. Vid godkänt återköp så får du pengarna tillbaka, senast 10 dagar efter att vi fått din retur. Är förpackningarna öppnade eller inte kompletta så accepteras inte returen. Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad. Fyll i formuläret nedan vid returer.

Reklamation

Är det fel på en vara? Då kan du reklamera varan och få tillbaka pengarna samt för ditt portoutlägg. Detta måste du göra skyndsamt dock senast inom 30 dagar från inköpet.  Minst halva innehållet ska vara kvar i det du returnerar. Är själva förpackningen skadad kontakta oss. Kasta aldrig något utan att ha varit kontakt med oss.

Fel på varan är om den är skadad eller att själva innehållet inte är som det brukar vara. Reklamation är alltså inte om du inte gillar doften, effekten, färgen, är allergisk eller av annan anledning inte vill ha produkten längre. Då kan du returnera produkten enligt våra bestämmelser för öppet köp. Fyll i formuläret nedan vid returer.

Du som kund blir debiterad de extra kostnader som uppkommer om returen inte är komplett. Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.

Dessa uppgifter behöver jag innan du skickar tillbaka produkten:

 • Namn
 • E-post
 • Telefon
 • Varför vill du returnera en produkt
  • Jag har ångrat mig
  • Produkten är inte som den brukar vara
  • Förpackningen är förstörd
 • Beskriv mer om varför