Föreläsning

Kunskap lyfter

– Såväl i privilegiet att ge

– Som att få möjligheten at ta emot

En förutsättning för att bidra med kunskap är att kunna möta människan där hon är och ta den platsen som utgångspunkt för vägen framåt. Med det som bas föreläser jag om kost, livsstil och hälsa, med fokus på stresshantering och artegen mat – den maten vi i grunden är byggda för.

Mat är inte bara energi, den är information och byggstenar till våra kroppar. Om det skulle det vara intressant att förstå lite mer om hur vår moderna livsstil faktiskt påverkar oss tillsamman med den “moderna” maten, och få verktyg och kunskap att ta medvetna beslut kring valen både av livsmedel såväl som livsstil så kontakta mig gärna för föreläsning.

Kanske har ni ett hälsotema på jobbet eller föreningen där det skulle passa? Jag kommer gärna till er och föreläser och anpassar föreläsningen efter målgruppen om det finns speciella önskemål..

2016-09-20-moa

 

Grundpriset för en 60 minuters föreläsning är 8000 (ex moms). Utanför Linköping tillkommer milersättning (och evt. övernattning om längre bort än 2 timmars transporttid från Linköping). Kontakta mig gärna i formuläret nedan.

För de som inte känner till mig eller vill veta lite mer om mina erfarenheter som föreläsare – läs här

 

received_10154498768402673

För intresseanmälan och offert – kontakta mig här

* anger obligatoriska fält