Badrumsprodukter

Vad har du i badrummet och ditt badrumsskåp? Har du kollat innehållsförteckningarna på alla krämar, tvålar, shampo och balsam som står där?

Kanske dags at ta en extra titt och fundera på vad det är vi gör med oss själva och naturen som vi har den stora lyckan att vara en del av.

Om man tänker på det faktum att huden är kroppens största organ och att den är vårt primära skydd mot omgivningarna, så är det skrämmande vad vi idag utsätter den för. Tidigare trodde man att huden var ett ogenomträngligt skydd och att den såg till att hålla al utifrånkommen påverkan borta från kroppen. Ett enkelt test kan visa dig hur fel denna teorin är (funkar dock bara om du inte ätit vitlök ett tag).

Dela en vitlöksklyfta på mitten och gnugga den öppna mittdelen mot huden strax under en av dina fotknölar. Vänta därefter en stund (tex 10 minuter) och du vill upptäcka att du har en svag vitlökssmak i munnen. Det är så mottaglig din kropp är mot främmande ämnen du utsätter din hud för.

Vi måste ta hand om vår hud om den ska kunna ta hand om oss. Huden och tarmen är dessutom två sidor av samma sak, och har du hudproblem har du alldeles säkert också tarmpoblem och vice-versa.

Om du vill använda kroppsvårdsprodukter – så se för bövelen till att använda något som inte skadar oss eller naturen. Dvs se till att välja produkter som är naturliga och något som inte är varken kropps- eller natur främmande.

Jag har sedan ett par år tillbaka vald att använda produkterna från det svenska företaget Scandinavian Herbs. Helt naturliga med vegetabiliska och eteriska oljer samt fullproppade med örter som kroppen kan tillgodogöra sig med och som är en del av naturens normala kretslopp.

I min webbshop kan du köpa de produkter jag har vald att ta in och sälja. Och jag lovar att jag där inte säljer något jag eller andra i familjen inte använder själv.

Om du vill veta mera om Scandinavian Herbs så kontakta mig gärna för ytterligare information. Jag kan gärna komma hem till dig och hålla en visning för dig och dina vänner.

Om du vill göra en ansiktsbehandling hemma, så går det just nu att boka gratis (normalpris 195 kr per person).

Kontakta mig med formuläret nedan

* anger obligatoriska fält