Lär dig att leva SockerFri – under en vecka i varma härliga Spanien

Vill du lära dig Leva sockerFri, så kan du göra det under en vecka med Frida Sandin (utbildad Holistic Addiction Medicine terapeut, beteendevetare och Kostrådgivare), Charlotte Schön Poulsen (livsstilscoach och kostrådgivare) och Kristove Sanchez Rueda (meditations- och mindfulnessinstruktör) på hälsoresa till Spanien i höst – närmare bestämd 27 april 2019. (kursen pågår 28:e april – 3 Maj med ankomst och avresa 27:e april respektive 4 Maj)

Vi har de senaste åren guidat ett stort antal klienter genom 3 dagars sockerdetox på Solbackens Helhetshälsa (idag kallar vi det LevaSockerfri), och har ett flertal gånger fått frågan om inte vi kan anordna en veckolång detox med mer tid för att landa i alla de insikter som kommer under ett sådant här event. Därför har vi nu bestämt att testa ett koncept med en veckas hälsoresa, inte bara med fokus på sockerdetox utan även med fokus på mer avslappning, coachning och meditation/mindfulness.

Som en del av arbetet med ditt sockerberoende ges du här möjligheten att undersöka och utveckla din känslomässiga och andliga sida. Genom dagliga meditations- och mindfulnessövningar kommer du få uppleva mer lugn och ro samt känna dig närmare dig själv.

Där pratar Kristove gärna om känslornas kraft, andlighet och hur vi kan bli medvetna om våra känslor, mönster och beteenden och på så vis komma vidare i livet och med vår utveckling. Eftersom han också arbetar som coach så finns goda möjligheter för dig att hitta din egna styrka. Här kan vi arbeta i kombination med dessa områden eller enbart använda verktyg för att hitta motivation, blockeringar, sätta mål och se vägar ut för hur du ska ta dig framåt – det som känns bäst för dig helt enkelt.

Du kommer inlogeras i vackra Villa La Sueca (klicka för att se villan i google maps), en underbar liten gård i bergen strax utanför Nerja med en fantastisk utsikt över havet, bergen och staden. Denna rekommenderade av Anna Hallen och det är med stor glädje att vi lyckats boka in en vecka.

(bilderna nedan har vi lånat av Anna Hallén Buitenhuis)

I trädgården hittar du poolen fridfullt mellan bougainvilla,citronträd och rosor. Murgrönor ringlar efter staketet och på baksidan finns avokadoträd, mango, grape och granatäpplen.

Rummen är smakfullt inredda och det finns fina små terassor i alla vädersträck.

Kostnaden för veckan är för denna första resa satt till 11 995,- kr (Normalpris kommer framöver vara 13 995,- ) och i kursavgiften ingår :

 • Föreläsningar varje dag
 • Individuell coachning av det du känner du behöver som mest av, antingen triggers/varningssignaler, matplan eller målbild.
 • Grupparbeten
 • Coachning i grupp
 • Tid för eftertanke och gemenskap
 • Helpension, socker- och glutenfritt
 • Del i dubbelrum.

Anette och Benna hälsar oss alla varmt välkomna till deras paradis och Beroendeterapeut Frida Sandin, Kostrådgivare/livsstilscoach Charlotte Schön Poulsen och mindfulnessinstruktör Kristove Sanchez Rueda kommer guida och coacha dig genom en insiktsfull och avkopplande vecka.

Hur tar du dig dit? Du tar dig enkelt dit via flyg till Malaga, dit tex Ryanair flyger. Från Skavsta hittar du flyg dit förslagsvis 27 April och hem 4 Maj. Transport till Villa La Sueca går att arrangera med samarbetspartner till Anette och Benna. Vi aciliterar detta när vi vet när alla förväntas komma fram.

Frida och Charlotte kommer åka till Nerja från Skavsta torsdag den 25 April om någon skulle känna att de vill ha resesällskap, och inför resan skapar vi en FB-grupp där alla anmälda läggs in (bara om du själv vill) och där kan ni t.ex.  prata ihop er om resan dit om ni söker resesällskap.

Har du några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss på info@HappyCharlotte.com eller 0733 34 09 31

Och du – Om du anmälar dig under 2018 får du 1000 kr rabatt på kursavgiften (dvs 10 995 i stället för 11 995).
 
Få ytterligare 1000 kr i rabatt på just din kursavgift för varje ytterligare anmäld som refererar till dig.
 
Max 12 deltagare – först till kvarn
 
För mer detaljer – Läs och boka här>> 

 

4 reaktioner till “Lär dig att leva SockerFri – under en vecka i varma härliga Spanien

 1. Jag är intresserad. Är det mindfullnes/ yoga? Tid för fritid? Chans till enkelrum? Har inte tittat om det finns flyg från Gbg.
  Mvh Lena Falk

  • Meditation och mindfullness ingår som del av programmet. De flesta eftermiddagar och kväller har du fri tid för egen aktivitet och reflektion. Föreläsningar har vi förlagd till förmiddagar.

   Priset är baserat på del i dubbelrum men det finns enstaka möjligheter till enkelrum. Jag ska kolla upp eventuell extrakostnad för det.

  • Nu har jag även svaret på enkelrum – Det finns en extrakostnad på 1000 kr för veckan om du vill ha det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.