Charlotte

HappyCharlotte handlar om att ta oss till den rena maten som faktisk matchar det vi är gjorde för och att inspirera till att hitta tiden för- och glädjen i matlagningen och våra aktiviteter runt detta.

Långa innehållsförteckningar, konstiga ämnen, snygg paketering och smart marknadsföring gör att mycket mat som ser trevlig ut – inte är det. Åtminstonde inte för den moderna människan som idag är byggda ungefär som då vi först klassades som Homo Sapiens Sapiens för några 100 000 år sedan.

HappyCharlotte är jag, Charlotte Schön Poulsen, en dansk tjej som emigrerade till Sverige för drygt 20 år sedan, primärt på grund av kärleken. Jag bor i Linköping, är gift och har 3 barn i tonåren.

Ut över min familj är min stora passion MAT och förståelse – båda kring kring vad vi egentligen stoppar i oss, varför och såklart också – hur vi tillagar den. En resa som påbörjades för snart 10 år sedan då jag kom underfund med orsakerna till min livslånga IBS – Och där lösningen hittades genom ändringar i kosten som gick tvärt emot läkarnas rekommendationer.

Jag är Lic. Livsstilskonsult, utbildat hos Anna Hallen och har därutöver en mångårig karriär inom teknikbranschen vilket har många jämförbara element då både våra kroppar och teknik kräver förståelse för komplicerade system och sammanhang.

Jag erbjuder Matlagningskurser, Föreläsningar och Kostrådgivning och hos mig kan du få hjälp med att hitta rätt i maten, matlagningen och rutinerna kopplade därtill så DU kan känna dig dig trygg och förstå/hantera dina val för ett mer hälsosamt liv.

Vi vet alla att det är viktigt vad vi stoppar i oss, och vad vi stoppar i oss kommer faktiskt inte bara in genom munnen.

Huden är kroppens största organ och vad vi gör med den är också viktigt för vårt allmänna välmående. Hos mig kan du även köpa det svenska kroppsvårdsmärket Scandinavian Herbs, produkter för ekologisk, parabenfri och tillsatsfri kroppsvård.

Kontakta mig gärna om du vill höra mera, är intresserad av att köpa produkter/tjänster eller få en visning av Scandinavian Herbs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.