Föreläsning

Kunskap lyfter

– Såväl i privilegiet att ge

– Som att få möjligheten at ta emot

En förutsättning för att bidra med kunskap är att kunna möta människan där hon är och ta den platsen som utgångspunkt för vägen framåt. Med det som bas föreläser jag om kost, livsstil och hälsa, med fokus på art-egen mat – den maten vi i grunden är byggda för.

Mat är inte bara energi, den är information och byggstenar till våra kroppar. Om det skulle det vara intressant att förstå lite mer om hur vår moderna livsstil faktiskt påverkar oss tillsamman med den ”moderna” maten, och få verktyg och kunskap att ta medvetna beslut kring valen både av livsmedel såväl som livsstil så kontakta mig gärna för föreläsning.

Kanske har ni ett hälsotema på jobbet eller föreningen där det skulle passa? Jag kommer gärna till er och föreläser och anpassar föreläsningen efter målgruppen om det finns speciella önskemål..

Innehåll kan tex vara:

  • Vad är vi gjorda för att äta ? inkl. ett historisk perspektiv på nutidens mat
  • Vad händer i kroppen när vi äter sött ?
  • Vad händer i kroppen när vi äter gluten ?
  • Om vi äter fel idag – vad ska vi äta då ? hur man tolkar en innehållsförteckning och därmed kan träffa medvetna beslut.
  • Hur påverkar stress våra kroppar ?
  • Att skapa struktur i vardagen så du hittar tid och rutiner för hemlagat mat

2016-09-20-moa

 

Grundpriset för en 45 minuters föreläsning är 4500 (ex moms). Utanför Linköping tillkommer milersättning (och evt. övernattning om längre bort än 2 timmars transporttid från Linköping). Kontakta mig gärna i formuläret nedan.

Jag har månatliga förekommande öppna föreläsningar i Solbackens Helhetshälsas konferensrum på Uvebergsvägen 13, Hjulsbro. Håll utkik i aktiviteter på förstasidan här, där du kan gå in direkt och boka. Oftast är det 2:a tisdagen i månaden kl 19.00. Pris per deltagare är då 150 inkl. moms att betala kontant eller med swish på plats.

För de som inte känner till mig eller vill veta lite mer om mina erfarenheter som föreläsare – läs här

 

received_10154498768402673

 

* anger obligatoriska fält