Dags att sluta banta ??? Webkurs – fokus viktminskning

Känner du med dig att nu är det dags att sluta banta ??? och i stället fokusera på att bygga en livsstil för varaktig viktminskning och hälsa ?

Haka på min webbkurs som ger dig verktygen för just det 🙂

Hitta en kosthållning som går att hantera livet ut, som inte är en kortvarig metod eller diet. Hitta till en artegen kost, och lär dig rätt mängd och mix för just dig.

Det är en väldig skillnad i målen :

”jag vill gå ner i vikt”

eller

”jag vill bli mer hälsosam”

Om du tänker – ”jag vill går ner i vikt” så fokuserar du på en metod som på kortast möjliga sätt kan ta dig dit. du söker metod eller diet. Om du i stället sätter ett mer långsiktigt mål – som tex ”jag vill bli mer hälsosam” – gärna ett tydligt mål som att kunna sitta på golvet och leka med dina barn eller orka gå 4 våningar upp till jobbet utan att bli andfådd, så fokuserar du på livsstil som tar dig till att må bättre, och viktminskning blir då en del i det målet, men inte allt.

Här får du 4 separata sessioner på min webbkurs med fokus: Viktminskning – gör det hållbart och långsiktigt en gång för alla – med lite knep som ger en bra skjuts att komma igång.

Få verktyg så du kan bygga en livsstil som innebär mat för vikt, mot värk och för hälsa !

Och få svar på frågor som vad är vi byggda för att äta, varför, när, fasta, nollning, semester, restaurang, barn.

För 1000 kr inkl moms får du en kurs som innehåller :

4 x 60 min webbaserat kurstillfällen, du ser och hör mig fast jag ser inte dig. Vi har kontakt under webbkursen via chatt där alla deltagare kan skriva sina frågor/kommentarer. Emellan kurstillfällen har vi en hemlig FB grupp, som ni som deltagare även kan fortsätta ha gemensamt efter kursen om ni vill.

Nästa kurs går 18.30 – 19.30

  • Måndag 13/2
  • Måndag 20/2
  • Måndag 27/2
  • Måndag 6/3

Anmälan här via bokadirekt.

För giltig anmälan betala in kursavgiften till mig, HappyCharlotte senast 7 februari på bankgiro 5119-4850