Har du hört om Hoodifood? Om inte – kolla här och lägg Torsdag 4 Maj på minnet om du bor i Linköping

Hoodifood är grannar som lagar mat till varandra. Det är mat av hög kvalitet. Det är mat som ”tänker på miljö och djur”. Helst från ditt närområde. Det är prisvärt. Enormt prisvärt om du verkligen tänker på det. Det är ett social nätverk där matälskare möter matlagare. Det är ett nätverk där grannar möter grannar. Det är mikroekonomi. Det är bytesekonomi. Det är delningsekonomi.
Men framför allt förenklar det den galet upptagna familjens vardag och det skapar jobb för den flinke grannkocken (tex mig)

Hoodifood finns idag i Linköping, Stockholm, Nacka och Saltsjöbaden och har ambition att växa mycket mer.

På Torsdag 4 Maj har HappyCharlotte premiär på Hoodifood och det är då möjligt att åka förbi hemma hos mig och hämta upp torsdagsmiddagen, så du slipper stå och fixa med det själv.

Vad är det då jag bjuder på ? Jo – för att göra det enkelt med smakar för både vuxna och barn så blir det en tacogratäng med het salsa och guacamole.

(De som haft nöjet att laga tacos på någon av mina matlagningskurser vet hur det smakar)

Detta beställas och betalas på Hoodifood.com (senast 12.00 Torsdag 4 Maj) och finns då för avhämtning mellan 17.00 och 18.00 på min adress på kvällen. Nylagat och varmt – redo att sätta på bordet hemma. Need i say att detta är ren mat såklart utan tillsatser, socker eller gluten ?

Kom förbi och hämta din middag hos mig på torsdag – och få även chansen att hälsa på idésprutan, entreprenören och tennisveteranen Johan Carlsson som är han som startat detta fina initiativ.

finns även på instagram och Facebook. Haka på där du bor – och är även du sugen på att bli ansluten hoodifoodkock så är det bara att skicka mail till hello(@)hoodifood.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *