Helg på Gotland

Wow – jag besökte Gotland för första gången i mitt liv och det var absolut inte sista.

Gotland visade sig från sin bästa sida med högt blå himmel mesta tiden. Aningen blåsigt till tider, men då vi bestämde oss för att ge oss ut i naturen så var det nästan ingen vind alls.

Frida är från Gotland och hon hade blivit bokat att föreläsa på Gott Liv mässan i lördags. I samband med det hade vi fått en plats på mässan där vi kunde ställa ut med HappyCharlotte mat och Scandinavian Herbs kroppsprodukter.

Frida var i gott sällskap (klicka på bilden för att komma till det fulla programmet)

och föreläste i 2 omgångar om stress och sockerberoende, föreläsningar vi jobbat gemensamt för att sätta ihop. Det var en häftig känsla att stå bredvid och titta på vårt gemensamma verk.

Ämnen Stress och sockerberoende var tydligt intressanta då de både drog fulla hus. På sockerföreläsningen fick folk sätta sig i mellangångarna för att lyssna och alla fick inte plats. Tror det var den föreläsningen som drog flest besökare på hela eventet !

Vår mässmonter var välbesökt hela dagen med mycket intresse för både kost och hudvård och många kom förbi för att ge intresseanmälan till vidare kunskapsbyggande kring sockret.

Så nu tittar vi på att hålla ytterligare en 1 dags kurs på Gotland lite senare i år. Är du på de kanter så är det bara att haka på !!

Maila gärna din intresseanmälan här nedan om du vill delta på Gotland eller för den sakens skulle någon annanstans i Sverige.

Kan vi dra ihop en full kurs (minst 12 deltagare) så kan det göras nästan varsomhelst i Sverige.

Av produkterna vi hade med oss till mässan var det störst intresse för Våroljan – vilket ju inte är så konstigt då den är en absolut favoritprodukt hos många såhär års när våren nalkas och fästingarna börja visa sig. Den är underbar till torr hud, och har härliga bonuseffekter:

• Ogillas av fästingar OCH mygg

• Gynnar hudens pigment, och kan därför användas som naturlig solskyddsfaktor

• Skön efter solning och gör så att färgen sitter bättre

• Till småsår och svidande skrubbsår

• Kan med fördel användas även till djur, sätt i nacken som fästingskydd

För att gynna pigmentering ska denna börja användas nu. Den bygger upp pigmentet, och har enligt våra kunder används som solskydd istället för de ”vanliga” som ofta är fulla att tillsatser och starka ämnen.

Sedan innehåller den bara ekologiska vegetabiliska oljor och örter, och är helt fri från syntetiska tillsatser! Riktig hudmat!

Om du är sugen på att testa, beställ i webshoppen här >>.

Nog om lördagen.

På söndagen hade vi lite egen tid och Frida och hennes mamma tog mig med på sightseeing över öjn och tog mig till ett otroligt vackert ställe ute mitt i ingenstans. Vi var lite för tidigt där för att se det enorma täcket av vitsippor som lägger sig och gör det lite extra speciellt, men för mig var det nog trollsk som det var.

Detta är vägen vi vandrar – krokig och snårigt är det – men ack så vackert och spännande. Häng med du också !

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *