Nu har det varit tyst ett tag

Ja nu har det verkligen varit tyst ett tag – men från mitt perspektiv har det bara positiva anledningar – det har ganska enkelt varit fullt upp med arbete så det inte har funnits tid för att sätta sig och skriva.

Jag har däremot en hel del saker som ligger på hög som jag vill skriva om – så ha tålamod snart börjar det hända saker här igen 🙂

Tex så är bilden på mig här taget av Evgeny Ivanov, vem jag hade stort nöje att arbeta med förre helgen då jag lagade mat, och han och hans fru fotade och filmade. Snart kommer det hända lite på videosidan också 🙂

Exempel på saker jag tänker skriva mer om den närmsta tiden är:

Massor recept – tex på mejerifria frukostplättar, tacogratäng på egen krydda och med egen salsa och guacamole, kycklinggratäng och sist men inte minst – tadaa – pumpapizza.

jag kommer även lägga upp frömix att köpa i webshopen – så du enkelt kan köpa basen till knäcket färdigblandat och själv baka mitt goda fröknäcke. Bra om du inte har lyckan att bo nära Linköping så du kan ta vägen förbi Franzens ekokött, ICA sturefors eller HappyCharlotte IRL för att köpa det färdigt.

och så kommer ni få lite funderingar och reflektioner efter senaste sockerkursen, samt funderingar och reflektioner efter senaste matlagningskursen

Se det var allt för mig just nu.

Ha en riktigt bra tisdag.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *