Fri frakt i webshoppen

Passa på att bunkra upp – fram till 7 februari är det fri frakt på alla beställningar över 250 kr.

Här finns det något för alla –

Varför inte se till att klicka hem den både snygga och praktiska steppo pallen som funkar bra för alla åldrar både i kök och badrum.

Nu är det Vabuari och förkylningarnas värsta tid – HotShot är en jättebra specialkräm från Scandinavian Herbs som hjälper till att öppna upp bihåler och näsa så det går att andas. Detta med hjälp av naturliga verksamma ämnen som tex eukalyptus, peppermynta och kamfer. Baserat på naturliga vegetabiliska oljar och fritt från tillsatser och jobbiga PEG ämnen.

Annas SuperSalt finns i 3 storlekar – 200g, 400g och 1kg och är ett fantastisk blandningssalt att använda i matlagningen. Med detta får du i dig alla mineraler kroppen behöver. Den enda mineralen som inte finns med i supersaltet är Selen. Om du äter 3 paranötter per dag så är den också fixat.

Tips : Om du på eftermiddagen känner hjärndimma eller allmän trötthet – testa att ta ½ tsk supersalt på tungan och skölj ner med ett glas vatten. Ofta har vi i slutet på en lång arbetsdag både vätske- och saltbrist och detta piggar upp på ganska kort tid.

Sedan finns det mycket annat gott och spännande i webshoppen – Himmelsk musli, saltlakritsmandlar och massor kroppsvårdsprodukter från Scandinavian Herbs.

För att få fri frakt så använder du koden FEB17 i kassan. Passa på att handla – och ha en bra dag 🙂

Fotnot : av praktiska anledningar ingår inte fröknäcket i erbjudandet om fri frakt. Detta för att de måste förpackas speciellt för att klara transporten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *