Julklappstips och aktiviteter våren 2017

Nu är det snart slut på detta omvälvande året 2016. Och som vanligt har vi alla fullt upp med julstök och planering inför ledigheten.

För min del återstår dock bara några få inplanerade HapyCharlotte aktiviteter under december. Den populära och fullbokade sockeravgiftningen 9-11 december och sedan en sista föreläsning om vilken mat vi egentligen är byggda för att äta.  Denna är om en vecka (tisdag 13 december kl 19.00 på Uvebergsvägen 13), så passa på att haka på och få lite inspiration till hälsosam kost såhär inför den stundande ledigheten.

Frida (Solbackens Helhetshälsa) och Jag har satt ihop en diger plan för våren 2017, med föreläsningar, matlagningskurser, 1-dags sockersaneringskurser och 3-dags sockeravgiftningar. Ni kan redan nu läsa lite mer om dessa och förboka på länkarna ovan.

10% boka snabbt rabatt för alla som bokar innan jul 🙂

Sedan har jag numera också satt igång med kost och livsstilsrådgivning. Jag kan rådge dig om du tex har önskemål om

  • varaktig viktminsking med artegen lågkolhydratkost,
  • om du önskar dra ner på sockret och förstå vart fällorna är i just din vardag, eller
  • om du har mag/tarm problematik tex vid diagnostiserad IBS och önskar hjälp med att hitta vilken kost som funkar för att få magen och tarmen tillbaka på rätt kurs.

Du kan hitta mer information och priser här >>

Hoppas du nu fick massor ideer till bra julklapper i form av rådgivning eller kurser att ge till nära eller kära. Kontakta mig om jag ska utfärda ett fint presentkort. Informera om mottagare, belopp och mailaddress att skicka till i formuläret nedan

* anger obligatoriska fält

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *