Bästa tipset mot förkylning

Nu i förkylningstider är denna en sann räddare i nöden.

Den hjälper till att vidga kärlen så hostan lättar och hjälper även till vid nästäppa och besvärliga bihålor. Allt utan påverkan från någon kemisk process överhuvudtaget. Basen är örter som vi har här i Sverige men som handplockas på Island då jorden där är så pass mkt mer bördig och rikare på nyttigheter.

Doften som sprids när du tar den på är den klassiska pepparmynta och denna kan du med fördel sätta på dina småbarn utan att vara orolig över om den innehåller farliga ingredienser.

Smörja dig själv eller dina kära vid bihålorna, under näsan, vid övre delen av bröstkorgen eller nacken/övre delen av ryggen – dvs på huden på de ställen där förkylningen satt sig. Lovar att bihålorna rensar ut snabbt om du lägger Hot shot på där 🙂

Huvudvärk ofta, då är den återigen en kanonbra produkt. Smörj tinningarn och gärna lite på pannan och efter ett par minuter så känner du hur dimman lättar.

Du beställer enkelt i webbshop’en här >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *