GRÄSÄNKA

Igår åkte M iväg på jobbresa som tar honom till andra sidan Atlanten fram till midsommar. En väldigt konstig känsla att vara den som är kvar hemma. Det brukar annars alltid vara jag som åker iväg och han som fixar markservice. Jag tror inte han och jag har varit borta från varann så länge någon gång sedan vi fick barn (dvs på ca 17 år).

Tur att barnen alltid bjuder till och ställer upp lite extra hemma när det annars bara är en vuxen närvarande att hantera allt och jag inser att det verkligen behövs dessa två veckor med allt som ska hända på kvällarna ut över de vanliga rutinerna med mat, tvätt, städning, trädgård – you name it. 

Planering och framförhållning blir, om något, ännu viktigare när det blir brott i rutinerna och alla får dra sitt strå till stacken.

I kväll får barnen klara sig själv för jag kommer dra på 2 timmars uteritt. För min del som avslutning på, tror jag, drygt 10 terminers ridlektioner varje måndag. I höst kommer jag avstå från detta och fokusera på HappyCharlotte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *