Var snäll mot din hud

2016-08-27-12-50-05Scandinavian Herbs är ett svensk företag (huvudkontor i Enköping) som funnits på marknaden i snart 16 år med svenskproducerade egenvårdande friskvårdsprodukter. Affärsidén är att erbjuda parabenfria produkter, produkter som är fria från kemiska tillsatser.
Scandinavian Herbs alla krämer och oljor är 100% naturliga och dofterna i produkterna kommer från örter och eteriska oljor.
Konservering sker naturligt med glykos, mjölkenzymer, E-vitamin och citronsyra (garanterat gjort på citroner – INTE svartmögel).
Scandinavian Herbs tillverkas i Sverige med örter till 75% hämtade från Island. Örterna är av ypperlig kvalitet och handplockas i orörda naturområden långt ifrån föroreningar och mänsklig påverkan. De andra 25% (som tex. Djävulsklo) kommer från andra världsdelar och hämtas för deras specifika läkande egenskaper.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *